Iluminat & electrice

Afiseaza: 1-48 din 564 produse

 Filtre

În categoria dedicată "Iluminatului și Electrice" de pe site-ul Mobilab.ro, vă oferim o gamă variată de produse pentru a vă satisface nevoile de iluminare și alimentare electrică. De la becuri și lămpi până la iluminare decorativă, lanterne, lumini de veghe și lumini de Crăciun, găsiți opțiuni pentru a vă ilumina atât spațiul interior, cât și exterior.

Becuri - Sursa de lumină fundamentală Becurile sunt sursa de lumină fundamentală pentru orice spațiu. Oferim o varietate de tipuri de becuri, inclusiv cele cu LED, economice din punct de vedere energetic, și cele cu filament, care adaugă o notă retro.

Lămpi - iluminat personalizat Lămpile oferă iluminat personalizat și pot servi atât ca surse de lumină, cât și ca elemente decorative în decorul casei dvs. Gama noastră cuprinde lămpi de podea, lămpi de birou și lămpi suspendate.

Iluminare decorativă - adăugați stil spațiului Dvs. Iluminarea decorativă vă ajută să creați atmosfera dorită în orice cameră sau spațiu exterior. Alegeți dintre lămpile de perete decorative, lămpile cu iluminare colorată și multe altele.

Lanterne - luminați drumul Lanternele sunt ideale pentru iluminarea de exterior sau pentru a vă însoți în aventurile în aer liber. Oferta noastră include lanterne de camping, lanterne cu LED puternice și multe altele.

Lumini de veghe - confort în timpul nopții Lumini de veghele oferă un confort discret în timpul nopții. Acestea sunt potrivite pentru dormitor, camera copilului sau oricare alt spațiu în care aveți nevoie de o lumină blândă.

Lumini de Crăciun - magie și bucurie în sărbători Lumini de Crăciun adaugă magie și bucurie sărbătorilor de iarnă. Decorați-vă casa sau grădina cu aceste lumini strălucitoare.

Indiferent dacă doriți să aduceți lumină în casă sau să vă pregătiți pentru sărbători, aveți la dispoziție toate opțiunile în categoria noastră de iluminat și electrice. Descoperiți gama noastră variată de produse și alegeți sursele de iluminare și produsele electrice potrivite pentru a vă transforma spațiul într-un paradis luminos.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!