Redresoare Auto

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Redresoare auto

In calitate de soferi, fiecare dintre noi am experimentat macar o data situatia in care bateria masinii noastre a cedat, iar in acele momente am fost nevoiti sa gasim rapid solutii pentru a o redresa intr-un timp cat mai scurt. Uneori, e posibil sa avem la indemana ceea ce ne trebuie, alteori, insa, putem fi prinsi intr-un context in care trebuie sa apelam la cunostinte sau prieteni pentru a ne ajuta sa iesim din impas. Cu toate acestea, daca vrei sa fii mereu pregatit pentru ceea ce va urma, asigura-te ca ai mereu la tine un redresor pentru baterie auto sau un incarcator acumulator auto cu microprocesor, functie de regenerare, desulfatare si boost. Daca esti interesat de cumpararea unui astfel de sistem, Mobilab are oferte potrivite pentru tine!

Redresorul pentru baterii auto, un „must have” in orice garaj

Bateria masinii noastre nu poate functiona la nesfarsit, insa chiar si atunci cand avem impresia ca nu mai exista nicio sansa pentru a o „salva” pentru moment, iata ca exista, totusi, o speranta, iar aceasta este vine prin intermediul unui redresor. Daca vrei sa-ti achizitionezi chiar astazi un astfel de sistem, Mobilab are preturi bune pentru aceste produse. Poti opta pentru o varianta mai mica a dispozitivului sau, din contra, pentru una mai complexa, optiunile fiind diversificate pentru a acoperi toate nevoile.

Incarcatorul performant pentru acumulator auto de la Mobilab

In situatia in care nu ai nevoie de un redresor, ci de un incarcator pentru acumulator, noi suntem cei care te putem ajuta cu o optiune performanta. Este vorba de sistemul Well, ce are o putere maxima de 280W si o tensiune de pornire de 2V. In acelasi timp, capacitatea bateriei este de 2-300Ah (12 V) 2-150 Ah (6V). In plus, microprocesorul sau inteligent face posibila o incarcare rapida, eficienta si sigura a acumulatorilor. Mai mult decat atat, un alt factor important in ceea ce priveste acest produs este inclusiv capacitatea sa de a face fata scurtcircuitelor, supraincarcarii sau chiar supraincalzirii. Totodata, incarcatorul pentru acumulatori auto de la Mobilab este rezistent inclusiv la scantei, usor de transportat si nu trebuie sa lipseasca din arsenalul unui sofer.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!