Acumulatori

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

În categoria dedicată "Acumulatorilor" de pe site-ul Mobilab.ro, vă prezentăm o gamă variată de surse de energie pentru diferite aplicații. De la acumulatori plumb-acid la acumulatori gel și Ni-MH, aveți la dispoziție opțiuni pentru a vă alimenta diverse dispozitive și echipamente.

Acumulatori plumb-acid - fiabilitate și durabilitate Acumulatorii plumb-acid sunt cunoscuți pentru fiabilitatea și durabilitatea lor. Aceștia sunt potriviți pentru aplicații diverse, de la sistemele de alimentare de rezervă la vehicule electrice. Cu o capacitate de stocare semnificativă, acești acumulatori oferă o sursă de energie constantă și fiabilă.

Acumulatori gel - siguranță și eficiență Acumulatorii gel sunt ideali pentru aplicații în care se pune accent pe siguranță și eficiență. Acești acumulatori nu necesită întreținere constantă, iar designul lor etanș îi face potriviți pentru utilizare în locuri în care ventilarea este limitată. Sunt potriviți pentru echipamente medicale, sisteme solare și multe altele.

Acumulatori Ni-MH - eficiență și reciclare Acumulatorii Ni-MH (Nichel-Metal Hidrid) sunt cunoscuți pentru eficiența lor și capacitatea de reciclare. Acești acumulatori reîncărcabili sunt ideali pentru dispozitivele care necesită o sursă de energie pe termen lung și pot fi încărcați și descărcați de numeroase ori, ceea ce îi face o alegere ecologică.

Fie că aveți nevoie de acumulatori pentru uz casnic, echipamente medicale, electronice sau alte aplicații, vă așteptăm să explorați gama noastră variată de acumulatori pentru a găsi soluția potrivită nevoilor dvs. energetice. Asigurați-vă că aveți mereu sursa de energie potrivită la îndemână cu acumulatorii noștri de încredere.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!