Smart Solutions

Afiseaza: 1-39 din 39 produse

 Filtre

În categoria dedicată "Soluțiilor Smart" de pe site-ul Mobilab.ro, vă punem la dispoziție o gamă variată de produse și dispozitive pentru a transforma casa dvs. într-un spațiu inteligent și conectat. De la dispozitive de automatizare a casei și camere de supraveghere inteligente până la senzori de mișcare și sisteme de securitate smart, veți găsi soluții pentru a vă face viața mai ușoară și mai sigură.

Automatizarea casei - control total la vârful degetelor Dispozitivele de automatizare a casei vă permit să controlați iluminatul, temperatura și alte aspecte ale locuinței dvs. de la distanță, cu ajutorul smartphone-ului sau al asistenților vocali precum Alexa sau Google Assistant.

Camere de supraveghere inteligente - păstrați-ți casa în vizor Camerele de supraveghere inteligente vă oferă posibilitatea de a monitoriza casa dvs. și de a primi alerte în timp real atunci când detectează mișcări sau activități neobișnuite.

Senzori de mișcare - securitate și economie energetică Senzorii de mișcare vă ajută să economisiți energie și să vă creșteți nivelul de securitate. Aceștia pot activa sau dezactiva automat iluminatul sau dispozitivele în funcție de prezența sau absența mișcării.

Sisteme de securitate smart - păstrați-vă casa în siguranță Sistemele de securitate smart vă ajută să vă păstrați casa în siguranță. Acestea includ detectoare de fum, alarme antiefracție și camere de supraveghere, toate conectate la o aplicație care vă oferă control total.

Transformați casa dvs. într-un spațiu inteligent și conectat cu ajutorul produselor din categoria noastră "Soluții Smart". Descoperiți gama noastră variată de dispozitive și alegeți soluțiile care vă fac viața mai ușoară și mai sigură. Fiți conectați și în control cu produsele noastre de încredere.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!