Unelte

Afiseaza: 1-48 din 454 produse

 Filtre

Unelte

Atunci când vine vorba de sarcinile zilnice pe care trebuie să le desfăşurăm în gospodărie, dar nu numai, uneltele sunt indispensabile, întrucât acestea au rolul de a ne uşura simţitor munca şi de a ne ajuta să ducem la bun sfârşit toate proiectele într-o manieră rapidă şi eficientă. La Mobilab, acum îţi poţi echipa şi pune la punct trusa de unelte aşa cum se cuvine, întrucât aici ai acces la o gamă generoasă de unelte pentru sarcini de lucru dintre cele mai variate, începând de la instrumente de lipit, articole de întreţinere şi curăţare, patente, rulete sau pistoale de lipit şi adezivi şi până la bandă izolatoare, aparate de măsură şi detectoare sau diverse unelte de mână, precum cleşti, cutere, şurubelniţe etc. Pe scurt, din moment ce calci pragul virtual al magazinului nostru, găseşti de toate într-un singur loc în materie de unelte, cu doar câteva click-uri, astfel încât să nu mai fii nevoit să te deplasezi în magazinele fizice şi să cauţi minute în şir printre rafturi articolele de care ai nevoie pentru casa ta.

Varietate impresionantă de unelte dedicate uzului zilnic

Pentru orice gospodar, este important să aibă la îndemână unelte practice, rezistente şi durabile, pe care să se poată baza pe o perioadă îndelungată de timp, indiferent de activităţile pe care trebuie să le realizeze. Astfel, din dorinţa de a satisface până şi cele mai exigente cerinţe şi de a acoperi o paletă largă de nevoi şi preferinţe, am dezvoltat o gamă bogată de unelte, care cuprinde tot ceea ce cauţi şi mereu ceva în plus. Rulete, sublere, cleşti, stripere, şurubelniţe, ciocane de lipit, patente, multimetre digitale – toate acestea, dar şi multe altele te aşteaptă la doar câteva click-uri distanţă în vitrinele magazinului nostru online.

Livrare imediată prin curier rapid

Promptitudinea este una dintre valorile care ne recomandă. Ştim cât de important este ca uneltele să fie mereu la îndemâna ta atunci când chiar ai nevoie de ele, motiv pentru care din moment ce plasezi o comandă pe site-ul nostru, ne ocupăm de tot ceea ce este necesar pentru ca aceasta să ajungă direct la tine acasă în cel mai scurt timp posibil. Desigur, transportul sigur şi rapid este posibil şi datorită firmelor de curierat de încredere cu care colaborăm, şi anume Sameday şi Urgent Cargus, care ne ajută să avem un sistem de livrare bine pus la punct.

Modalităţi variate de plată

Ne dorim să ai parte de o experienţă de cumpărături online cât mai confortabilă şi convenabilă, motiv pentru care îţi punem la dispoziţie libertate de alegere şi atunci când vine vorba de modalităţile de plată pe care le poţi folosi. Astfel, la Mobilab acum poţi achiziţiona produse utilizând o varietate de instrumente de plată, începând de la plata ramburs la livrarea coletului, plata prin transfer bancar sau plata online prin card bancar emis sub sigla Visa şi MasterCard şi până la plata online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături, plata prin cardul STAR de la Banca Transilvania, plata prin cardul bun de plată de la BCR sau plata prin cardul emis de BRD Finance, Alpha Bank sau Piraeus Bank. Pentru că la Mobilab mereu ai parte de surprize şi de avantaje de client la care nici măcar nu te aştepţi!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!