Echipamente de Protectie

Afiseaza: 1-48 din 60 produse

 Filtre

Echipamente de Protecție - Siguranța ta, prioritatea noastră

În categoria dedicată "Echipamentelor de Protecție" de pe site-ul Mobilab.ro, punem la dispoziția ta o gamă completă de echipamente esențiale pentru a-ți asigura siguranța în mediul de lucru. Cu manusi de protectie, ochelari de protectie, antifoane, și casti de protectia muncii, vei avea tot ce ai nevoie pentru a te proteja împotriva riscurilor și pentru a lucra în siguranță.

Manusi de Protecție - Pentru Mâini Sigure Mâinile tale sunt printre cele mai expuse la riscuri în timpul muncii. Cu manusile de protectie din selecția noastră, îți protejezi mâinile de tăieturi, abraziuni, substanțe chimice și temperaturi extreme. Avem manusi pentru toate tipurile de munci, de la cele de construcție până la cele pentru manipularea substanțelor periculoase.

Ochelari de Protecție - Vizibilitate Clară și Sigură Păstrează-ți ochii în siguranță cu ochelarii de protectie. Acești ochelari specializați asigură protecție împotriva particulelor în suspensie, a substanțelor chimice și a altor riscuri pentru vedere. Cu ochelarii de protecție de la noi, vei avea o vizibilitate clară și sigură în timpul muncii tale.

Antifoane - Liniste si Protectie Auditiva Pentru a-ți proteja auzul în medii zgomotoase, ai nevoie de antifoane de înaltă calitate. Aceste dispozitive confortabile atenuează sunetele puternice și protejează urechile tale de daunele cauzate de zgomot excesiv. Fie că lucrezi în construcții sau în industria manufacturieră, antifoanele sunt esențiale pentru sănătatea auditivă.

Casti de Protectia Muncii - Protecție Pentru Cap Pentru a-ți proteja capul de impacturi și riscuri asociate, castile de protectia muncii sunt indispensabile. Aceste echipamente asigură o barieră eficientă împotriva pericolelor precum căderi de obiecte, lovituri sau expunere la substanțe nocive. Cu căștile de protecție de la noi, vei avea încredere că capul tău este în siguranță.

La Mobilab.ro, înțelegem importanța siguranței în locul de muncă. De aceea, oferim o gamă completă de echipamente de protecție, de la manusi de protectie la ochelari de protectie, antifoane și casti de protectia muncii. Investește în siguranța ta și a colegilor tăi de muncă cu produse de înaltă calitate și certificate. Lucrează în siguranță și cu încredere, cu echipamentele noastre de protecție la îndemână.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!