Cum poate schimba aspectul unei camere un televizor suspendat?

Cum poate schimba aspectul unei camere un televizor suspendat?

Cum poate schimba aspectul unei camere un televizor suspendat

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi monteze televizoarele pe suporturi suspendate, iar asta se intampla din numeroase motive, principalul fiind legat de spatiu. Televizoarele montate suspendat, pe suporturile de perete, ocupa foarte putin loc. Nu va trebui sa investesti intr-o piesa de mobilier suficient de mare pentru a oferi stabilitate dispozitivului, ci doar trebuie sa cumperi un suport compatibil cu dimensiunile si greutatea televizorului. Asadar, ai nevoie doar de un perete care sa fie suficient de mare pentru dimensiunile televizorului si doar atat. In cazul in care peretele este deja ocupat, exista suporturi care au montare in tavan si sunt si acestea foarte utile si practice. 

Mai estetic

Un alt motiv pe care merita sa i ai in vedere un suport TV este cel legat de aspect pentru ca un televizor suspendat schimba foarte mult designul unei camere. Va fi un element modern, care se va integra cu usurinta acolo unde este necesar, incaperea va fi mult mai aerisita, iar pozitionarea poate fi facuta in asa fel incat vizibilitatea sa fie cat mai buna. 

Ascunde cablurile inestetice

Daca te-ai saturat de cablurile inestetice de la televizor, o idee buna ar fi sa alegi sa montezi device-ul pe un suport, deoarece pe aceasta cale firele vor fi mai simplu de ascuns, dar exista si modele care au insertii speciale pentru cabluri catre care te poti orienta.Toate aceste detalii contribuie la imbunatatirea aspectului oricarei incaperi. Asadar, daca vrei o schimbare intr-o camera cu televizor, un simplu suport potrivit chiar poate face diferenta.

Un plus de stabilitate

Suporturile de acest tip sunt apreciate si pentru faptul ca ofera stabilitate. Nu putine sunt cazurile in care televizoarele au de suferit in urma faptului ca au fost daramate accidental de pe suportul clasic. Daca optezi pentru o varianta montata pe perete sau tavan, acest risc este eliminat, deoarece dispozitivul va fi plasat la o inaltime mai mare si va fi fixat mult mai bine. Acest lucru este important mai ales atunci cand vorbim de locuintele cu copii mici sau animale de companie.

Mai multa flexibilitate

Functionalitatea este un alt motiv care sta la baza unei astfel de alegeri. Daca optezi pentru un suport TV mai performant, vei putea sa il rotesti sau sa il inclini in asa fel incat sa poti sa observi ecranul televizorului dintr-o pozitie cat mai confortabilă.

Daca inca ai televizorul plasat pe o piesa de mobilier, poate a venit momentul sa faci o schimbare, care sa nu fie deloc costisitoare. Aceste produse au preturi accesibile, chiar si atunci cand vorbim de unele speciale pentru TV-uri cu diagonala generoasa. 

La mobilab.ro gasesti suporturi de TV pentru toate preferintele, preturi variate, calitate si stabilitate. Poti opta atat pentru suporturi de perete si tavan, cat si pentru modele de tip stativ pentru ca vei avea de unde alege. Analizeaza toate optiunile disponibile si cumpara ceea ce ti se potriveste cel mai bine, vei beneficia de o oferta variata, dar si de preturi accesibile si profesionalism.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!