Accesorii de baie

Afiseaza: 1-48 din 63 produse

 Filtre

În categoria "Accesorii de Baie" de pe site-ul Mobilab.ro, vă oferim o gamă variată de produse și accesorii pentru a completa și a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea băii dvs. Indiferent dacă doriți să adăugați un strop de eleganță sau să vă asigurați că totul este la îndemână în baie, veți găsi opțiuni potrivite în această categorie.

  • Suport pentru Hârtie Igienică - Asigurați-vă că aveți mereu hârtie igienică la îndemână cu suporturi elegante și funcționale.
  • Perii pentru WC - Păstrați baia curată și igienică cu perii pentru WC de înaltă calitate.
  • Covoare de Baie - Adăugați confort și stil băii dvs. cu covoare de baie moi și absorbante.
  • Perdele de Duș - Îmbunătățiți aspectul băii și asigurați-vă intimitatea cu perdele de duș frumoase.
  • Bureți și Accesorii de Curățare - Păstrați baia strălucitoare și curată cu ajutorul bureților și accesoriilor de curățare potrivite.
  • Suporturi pentru Prosoape și Alte Accesorii - Organizați prosoapele, hainele și alte obiecte în baie cu ajutorul suporturilor și altor accesorii funcționale.

Indiferent dacă doriți să adăugați un strop de stil sau să vă asigurați că baia rămâne curată și organizată, aveți la dispoziție opțiuni variate în categoria noastră "Accesorii de Baie". Descoperiți gama noastră diversificată de produse și accesorii care vă ajută să vă completați baia cu stil și funcționalitate. Bucurați-vă de un spațiu de baie frumos și bine organizat cu produsele noastre de încredere.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!