Care sunt cele mai bune soluții de iluminat pentru grădină?

Care sunt cele mai bune soluții de iluminat pentru grădină?

Care sunt cele mai bune soluții de iluminat pentru grădină

 

Vizibilitatea în grădină după lăsarea întunericului și sporirea securității sunt doar două dintre cele mai importante beneficii pe care ți le va aduce un sistem de iluminare pentru exterior. De altfel, înainte de a începe să amenajezi zona trebuie să ai în vedere câteva detalii precum temperatura, culorile, tipurile de becuri și forma lor, nivelul de securitate de care ai nevoie și senzorii necesari pentru a te asigura că toată grădina este perfectă, atât la nivel estetic, cât și din perspectivă funcțională. 

 

Ce becuri și accesorii de exterior ar trebui să folosesc?

Înainte de achiziționarea propriu-zisă, îți recomandăm să ai în vedere toate măsurile de siguranță de care trebuie să ții cont pentru amenajarea spațiului exterior. De exemplu, atunci când cumperi becuri poți să te asiguri că acestea au clasa de protecție IP. În cazul în care vei dori să plasezi corpurile de iluminat sub acoperiș sau sub pervaz, vei avea nevoie de becuri cu protecție IP44. Totodată, pentru a te asigura că luminile alese nu sunt afectate de praf, reziduuri sau jeturi de apă puternice poți înclina către un bec IP65. Pe de altă parte un bec cu protecție IP67 este esențial pentru becurile LED care vor fi încastrate în pământ sau scufundate. Toate aceste variante și multe altele sunt disponibile pe mobilab.ro, acolo unde toate articolele îndeplinesc standardele de protecție necesare, numai bune pentru grădina ta. 

 

Becuri pentru iluminare potecilor

Poți alege să utilizezi lumini LED pe care să le așezi între flori pentru a crea un efect dramatic în curtea ta. Proiectoarele pentru sol care pot fi introduse în pământ sunt ideale pentru obținerea unui rezultat excelent din toate punctele de vedere. Așadar, atunci când ajungi acasă și ești foarte obosit, nu mai trebuie să îți faci griji pentru faptul că nu vei ști pe unde să calci. Un sistem ca acesta, foarte practic, este ideal pentru casa ta. 

 

Iluminat pentru copaci și tufișuri

Proiectoarele cu LED sunt cea mai bună opțiune pentru iluminarea copacilor și arbuștilor înalți. De cele mai multe ori, această variantă este utilă pentru că poate crea senzația unei grădini de poveste. Cu toții ne-am dori să ne mândrim cu o curte de acest fel, așa că înainte de a începe trebuie să iei în considerare înălțimea și lățimea copacilor sau a arbuștilor pe care îi ai la dispoziție. 

 

Iluminat pentru pereți 

De asemenea, pereții casei nu ar trebui uitați. Poți alege dintr-o varietate de opțiuni precum lămpi, felinare sau aplice cu design modern, în funcție de peisajul general pe care l-ai adoptat în construcția casei. Un sistem bine pus la punct te poate scoate dintr-o mulțime de situații neplăcute și îți poate aduce liniște sufletească din toate punctele de vedere. 

 

Să nu uităm de avantajele estetice pe care le vei avea dacă vei alege iluminatul potrivit pentru curtea ta. Intră acum pe mobilab.ro, descoperă diversitatea produselor și selectează cele mai bune opțiuni pentru tine, ținând cont criteriile impuse de propria grădină.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!