Articole de gradina

Afiseaza: 1-48 din 116 produse

 Filtre

      Bine ați venit în categoria Articole de grădină de pe Mobilab.ro, magazinul online ideal pentru toți pasionații de grădinărit! Aici veți găsi o gamă variată de produse și accesorii pentru grădină, concepute pentru a vă ajuta să creați și să întrețineți o grădină frumoasă și plină de viață.

      Pentru a aduce o atmosferă caldă și relaxantă în grădina dumneavoastră, vă recomandăm lămpile solare. Aceste lămpi alimentate de energie solară sunt ecologice și ușor de instalat. Ele oferă iluminat ambiental plăcut în timpul serii și pot fi amplasate în diferite zone ale grădinii pentru a crea un efect vizual deosebit.

      Pentru a delimita și a proteja spațiile din grădină, avem o varietate de opțiuni de garduri disponibile. Indiferent că doriți un gard decorativ sau un gard practic pentru a proteja plantele sau pentru a marca limitele, veți găsi modele și dimensiuni diverse, potrivite pentru orice stil de grădină.

      Pentru a da un aspect estetic și ordonat paturilor de flori, vă recomandăm bordurile pentru paturi de flori. Aceste borduri sunt ușor de instalat și ajută la menținerea formei și structurii paturilor de flori, evitând răspândirea solului și a plantelor. Alegeți dintre diferite materiale și culori pentru a se potrivi perfect designului grădinii dumneavoastră.

      Pentru a uda și a îngriji plantele cu ușurință, vă punem la dispoziție furtunuri cu pulverizare. Aceste furtunuri sunt echipate cu duze reglabile, care vă permit să controlați jetul de apă în funcție de nevoile plantelor. Asigurați-vă că plantele dumneavoastră sunt mereu bine hidratate și hrănite cu ajutorul acestor furtunuri practice și eficiente.

      Pentru a crea margini frumoase și definite în jurul gazonului, aveți la dispoziție borduri pentru gazon. Aceste borduri ajută la separarea clară între gazon și alte zone, împiedicând în același timp răspândirea buruienilor. Alegeți dintre diferite modele și dimensiuni pentru a crea un aspect impecabil în grădina dumneavoastră.

      Pentru a întreține și a curăța solul în grădina dumneavoastră, vă recomandăm greblele de mână. Acestea sunt ideale pentru a îndepărta frunzele căzute, resturile vegetale sau alte detritusuri de pe suprafața solului, asigurând astfel un mediu curat și sănătos pentru plantele dumneavoastră.

      Pentru a uda eficient plantele și a aplica îngrășăminte sau pesticide, vă oferim și seturi pentru stropit. Aceste seturi includ pulverizatoare și accesoriile necesare pentru a aplica substanțele în mod precis și uniform. Asigurați-vă că plantele dumneavoastră primesc nutrienții și protecția de care au nevoie pentru a crește sănătoase și viguroase.

      Pentru a crea un gazon verde și întreținut fără prea mult efort, vă recomandăm gazonul artificial. Acesta oferă un aspect natural și proaspăt în orice sezon, fiind rezistent la intemperii și ușor de întreținut. Transformați grădina dumneavoastră într-un spațiu verde și relaxant cu ajutorul gazonului artificial de calitate.

      La Mobilab.ro, ne străduim să vă oferim cele mai bune produse și accesorii pentru a vă bucura de grădina dumneavoastră. Explorați gama noastră largă de articole de grădină și alegeți cele mai potrivite pentru nevoile și preferințele dumneavoastră.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!