Becuri & Lampi

Afiseaza: 1-27 din 27 produse

 Filtre

În categoria dedicată "Becurilor" de pe site-ul Mobilab.ro, vă oferim o gamă variată de surse de iluminare pentru a vă satisface nevoile de acasă, la birou sau în oricare alt spațiu. De la becurile cu LED și tuburile LED la spoturile cu LED și becurile LED filament, găsiți soluții pentru toate stilurile și cerințele dvs. de iluminare.

Becuri cu LED - Eficiență Energetică și Durabilitate Becurile cu LED reprezintă o opțiune excelentă pentru economisirea energiei și a banilor. Acestea oferă iluminare eficientă din punct de vedere energetic, au o durată de viață lungă și sunt disponibile într-o varietate de culori și intensități luminoase pentru a se potrivi oricărui spațiu.

Tuburi LED - Iluminare Uniformă și Versatilitate Tuburile LED sunt potrivite pentru birouri, ateliere, garaje sau oricare alt spațiu care necesită o iluminare uniformă și eficientă. Acestea pot înlocui tuburile fluorescente tradiționale și oferă avantajul duratei de viață prelungite și al consumului redus de energie.

Spoturi cu LED - Accentuați Zonele Dorite Spoturile cu LED vă permit să accentuați zonele dorite sau să creați atmosfera perfectă într-un spațiu. Cu un design compact, acestea sunt ideale pentru iluminarea de accent, dar pot fi utilizate și pentru iluminarea generală.

Becuri LED Filament - Stil Vintage cu Eficiență Modernă Becurile LED filament îmbină aspectul clasic cu tehnologia modernă. Ele oferă un aspect vintage, cu filament vizibil, dar beneficiază de eficiența energetică a tehnologiei LED.

Transformați-vă spațiul într-un mediu mai luminos și mai eficient energetic cu ajutorul becurilor din categoria noastră. Descoperiți gama noastră variată de becuri și alegeți sursele de iluminare potrivite pentru nevoile și stilul dvs. de decor. Rămâneți luminat cu becurile LED de încredere de la noi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!