Plutește și relaxează-te - Placa Gonflabilă Paddlerboard SUP

Plutește și relaxează-te - Placa Gonflabilă Paddlerboard SUP

Plutește și relaxeaza-te - Placa Gonflabila Paddlerboard SUP

Ce este o placă Paddleboard SUP? Care sunt caracteristicile uneia și de ce este mai avantajoasă decât o placă clasică? Sau cum poți alege o astfel de placă astfel încât să îți garanteze porția de distracție, dar și de siguranță în același timp?

Atunci când vrei să alegi o Placa Gonflabila pe care să o poți utiliza în cele mai bune condiții, trebuie să ții seama nu numai de caracteristicile acesteia, dar și de modul în care vrei să o folosești astfel încât să faci cea mai bună alegere, potrivită nevoilor pe care le ai. 

Tipuri de plăci în funcție de utilizare

Forma pe care o are o placă gonflabilă are o influență directă asupra performanței pe care o are aceasta. Este foarte important să fie avut în vedere acest aspect, al formei, atunci când vrei să alegi placa gonflabilă potrivită. În acest sens, există patru tipuri de plăci în funcție de formă. Este vorba despre placa „race”, placa surf, placa polivalent „all round” și placa balade „turing”. Denumirea acestora indică și scopul utilizării fiecăreia dintre ele.

Placa „race” este o placă „de curse”, destinată celor care practică curse de acest fel. Aceasta are o formă lunguiață și vârful ascuțit, fiind construită special pentru a prinde viteză. Lățimea este restricționată pentru a-i permite să alunece și să se miște foarte ușor pe apă. Cu toate acestea, acest tip de placă este mai puțin stabilă decât alte tipuri de plăci din cauza caracteristicilor avute. 

Placa de surf este, așa cum îi spune și denumirea, creată special pentru surfing, fiind potrivită pentru navigație. Aceasta are o dimensiune mai compactă care îi permite să fie ușor manevrabilă. De exemplu, cu ajutorul unui Paddleboard Kayak potrivit pentru windsurf poți face cu ușurință viraje strânse și poți depăși chiar și cele mai mari valuri. Sprijinul foarte bun al acestui model de placă este dat de covorul antiderapant. 

Placa numită „all round” are o formă tradițională de tip „windsurfing”, fiind perfectă pentru începători și pentru cei care doresc să practice acest sport în ape liniștite. O astfel de placă poate fi folosită și pentru yoga cu paddle, iar unii o folosesc chiar și pentru pescuit. 

Caracteristici ale plăcilor

Fiecare placă are propriile caracteristici – lungime, lățime, greutate, grosime. Pentru a alege o placă performantă și potrivită nevoilor pe care le ai, trebuie să analizezi cu grijă aceste aspecte. 

În ceea ce privește lățimea SUP, trebuie să ții seama că cu cât lățimea plăcii este mai mare, cu atât placa va fi mai stabilă. Trebuie să găsești compromisul perfect între echilibru și viteză, pentru că poate fi ea placa lată mai sigură, dar placa mai îngustă este mai rapidă. 

În ceea ce privește lățimea SUP, este important de reținut că SUP-urile lungi vor tăăia apa, deci vor merge mai repede decât modelele mici, însă cele mai scurte se leagănă mai puțin pe laturi, ceea ce le face foarte ușor manevrabile. 

Un compromis perfect între diversele tipuri de plăci este dat de alegerea unui PACHET PLACA GONFLABILA SUP, pachetul complet pentru aventuri garantate pe ape mai mult sau mai puțin liniștite.

 

Echipamente sigure, rezistente şi practice

Dacă eşti amator de senzaţii tari, o placă gonflabilă SUP de pe rafturile noastre virtuale este fix ceea ce ai nevoie pentru te bucura pe deplin de pasiunea ta pe apă şi pentru a te simţi bine. Uşor de împachetat, depozitat şi transportat, având propriile caracteristici şi fiind realizate din materiale calitative, rezistente şi durabile menite să asigure o utilizare îndelungată, plăcile gonflabile SUP de pe site-ul nostru sunt nişte produse în care merită să investeşti pentru a da startul aventurii pe apă mai multe sezoane la rând şi pentru a practica sportul nautic preferat aşa cum meriţi, având parte de distracţie, dar şi de siguranţă la superlativ.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!