Prelungitoare

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Phenom × Pret: Peste 1000 ×

Prelungitoare

După cum bine ştim deja cu toţii, prelungitoarele sunt de nelipsit dintr-o locuinţă, fiind nişte accesorii must have ale căror întrebuinţări sunt numeroase şi adesea lăudate. Fie că nu ai suficiente prize în casă la care să conectezi toate electrocasnicele din dotare, fie că vrei să desfăşori diferite sarcini în curte şi ai nevoie de o sursă de curent sigură şi funcţională pe care să te poţi baza zi de zi, cert este că un prelungitor este absolut necesar într-o gospodărie, dovedindu-se de mare ajutor în situaţii dintre cele mai diverse. În acest sens, află că acum poţi comanda online prelungitoare calitative, fiabile, practice şi rezistente pentru uz casnic direct de pe site-ul magazinului nostru, întrucât ţi-am pregătit numeroase opţiuni din care poţi alege în funcţie de propriile nevoi şi preferinţe, dar şi preţuri de neegalat, care te vor face să revii de fiecare dată pentru alte cumpărături.

Găseşti orice model de prelungitor cauţi

Ai nevoie de prelungitor cu protecţie la supratensiune şi supraîncărcare cu 10 prize sau de un prelungitor pentru grădină cu două prize? Sau poate că vrei să optezi pentru un prelungitor inteligent şi inovator Smart WiFi, care se conectează direct la routerul WiFi, oferindu-ţi control de la distanţă şi posibilitatea de a programa trei dispozitive, pe care le poţi porni sau opri ulterior prin simpla utilizare a telefonului mobil? Indiferent de scenariu şi de tipul de prelungitor care te interesează, cert este că la Mobilab poţi fi sigur că vei găsi de fiecare dată tot ceea ce cauţi şi mereu ceva în plus din acest punct de vedere, întrucât categoria noastră de produse este una de-a dreptul generoasă şi cuprinde modele de la brand-uri de top, cu dimensiuni, caracteristici şi funcţii multiple.

Costuri minime

Unul dintre aspectele de care vei fi surprins din moment ce calci pragul virtual al magazinului nostru constă în faptul că aici găseşti acum o varietate impresionantă de produse utile la preţuri imbatabile, dar fără a face rabat de la calitate. Astfel, în cazul în care îţi făceai griji că nu îţi vei putea permite prelungitoarele de care ai nevoie din cauza costurilor, acum poţi scăpa de astfel de temeri, întrucât la noi este mai avantajos ca niciodată să cumperi articolele necesare pentru locuinţa ta. Raportul calitate-preţ competitiv rămâne de departe unul dintre cele mai importante atuuri ale noastre, dar şi ale clienţilor care ne sunt loiali!

Garanţie

În momentul în care intenţionezi să cumperi un prelungitor, cu siguranţă îţi doreşti ca acesta să asigure performanţe pe măsura aşteptărilor şi să aibă o durată de viaţă îndelungată în cele mai bune condiţii. În acest sens, află că toate produsele din această categorie pe care le comercializăm beneficiază de garanţie legală în conformitate cu legislaţia în vigoare, ceea ce înseamnă automat faptul că, în cazul în care prelungitorul comandat se defectează în perioada de garanţie, îţi asigurăm reparaţia sau înlocuirea acestuia prin serviciul Pick-up & Return, fără costuri suplimentare. Pentru că ne dorim tot ce este mai bun pentru clienţii noştri, în vederea consolidării unor relaţii mutual-benefice de lungă durată.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!