Vezi lumea de la înălțime! Ce dronă să alegi?

Vezi lumea de la înălțime! Ce dronă să alegi?

Vezi lumea de la înălțime! Ce dronă să alegi?

Te-ai gândit să cumperi o dronă ? Ești dornic de o competiție în domeniu sau doar ai chef de distracție în aer liber? Dronele oferă relaxare și emoție în același timp. De asemenea, pot promova fotografia și videografia profesională. 

Cât costă o dronă?

Prețul pentru drone variază în mare măsură. Modelele cu cel mai mare preț aparțin unui colț de nișă al pieței de drone, cel mai probabil în scopuri profesionale. Dronele cu cameră de înaltă tehnologie pot costa câteva sute de euro, dar modelele pentru începători au un preț rezonabil. Dronele cu capacități limitate sunt mai prietenoase cu copiii și pot costa mult mai puțin.

Tipuri de drone

Cele mai multe drone se încadrează în una dintre cele două categorii: drone cu cameră și drone de jucărie. Dronele de curse reprezintă o versiune unică a dronelor cu cameră și oferă o interacțiune competitivă, dar prietenoasă cu alți proprietari de drone. Toate dronele au caracteristici și beneficii care variază în funcție de tip.

Drona Snaptain de exemplu are mai multe funcții interesante și un preț rezonabil. Are un comutator de viteză, un senzor de gravitație și control vocal, care ajută la o utilizare mult mai ușoară.

Drone cu cameră

Cunoscute și sub numele de drone profesionale sau entuziaste, aceste modele de ultimă generație sunt de obicei drone cu cameră. Au camere integrate capabile de imagini de înaltă definiție (HD) și 3D. Cele mai recente modele au capacități extraordinare:

  • Altitudini de o milă sau mai mult

  • Rază de zbor de 5 mile sau mai mult

  • Viteze maxime de 70 mph

  • Durata de viață a bateriei depășește jumătate de oră

Multe dintre acestea sunt bune pentru începători. Unele necesită o mână experimentată asupra comenzilor, dar mecanismele interne de stabilizare ajută drona să zboare lin, indiferent de capacitatea pilotului.

Drone de competiție

Acest grup este un subset de drone profesionale. Aceste modele îmbunătățite oferă viteză și manevrabilitate sporite. Acestea necesită camere HD pentru a oferi operatorului o vedere clară a cursei.

Drone de jucărie

Dronele de jucărie sunt modele simple concepute pentru zborul de bază. Sunt jucării simple, sigure, care oferă divertisment și distracție în aer liber pentru toate vârstele. Unele dintre dronele de jucărie de ultimă generație sunt greu de distins de dronele cu cameră de vârf. 

Drone de apă

Dronele de apă nu sunt pentru zbor, ci sunt folosite pentru a explora sub apă. Ele oferă aceleași calități de control fără fir și de capturare a imaginii cu precizie ca și dronele aeropurtate într-o formă submersibilă. Pasionaților de apă și pescuit le place să exploreze sub suprafața apei sărate și în mediul de apă dulce prin lentilele acestor drone.

Selectarea dronei potrivite

Decide ce activități planifici pentru a restrânge opțiunile de drone. Cele mai multe drone au o cameră, dar ține cont de scopul propus când faci cumpărături. Vrei imagini uluitoare sau doar ieși să te distrezi făcând cascadorii cu copiii? Gândește-te la modul în care vei folosi noua dronă înainte de a face selecția.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!