Pregătește-te pentru sezonul rece

Pregătește-te pentru sezonul rece

Pregătește-te pentru sezonul rece

Vara s-a cam dus, iar anotimpul rece își intră încet în drepturi. Diminețile sunt mai răcoroase, iar noaptea, simți cum frigul îți pătrunde în oase și îți tulbură somnul. Temperaturile scăzute, zilele ploioase și aerul umed sunt motive de disconfort, mai ales când vremea de afară ne îndeamnă să stăm mai mult în casă.

Schimbă-ți perspectiva asupra sezonului toamnă-iarnă, îmbrățișează schimbarea, admiră ploaia, prima ninsoare și chiar zilele înnorate din interiorul cald și primitor al locuinței tale.

În următoarele rânduri ai câteva sugestii practice prin care îți poți încălzi inteligent casa și care fac din toamnele târzii niște frumoase amintiri.

De ce ai nevoie de un încălzitor pentru terasa casei sau a restaurantului tău

Un încălzitor terasă acționează într-un mod similar razelor solare. Razele infraroșii se transformă în căldură la momentul contactului cu orice corp din mediul respectiv. Prin urmare, persoanele care se află în proximitatea aparatului, primesc căldura dorită. Această căldură poate fi preluată și furnizată mai departe chiar și prin obiecte de mobilier, precum mese sau scaune.

Un astfel de încălzitor de terasă prezintă numeroase avantaje precum:

  • Creează căldură în serile răcoroase de toamnă sau primăvară petrecute pe terasă

  • Terasa casei sau a restaurantului se bucură de mai multă funcționalitate, inclusiv în sezonul friguros

  • Sistem de încălzire cu posibilitate de ajustare a nivelului de căldură confortabil

  • Design modern și care poate fi inclus în orice tip de ambient

  • Consum de energie mai scăzut prin comparație cu încălzitorul cu gaz

  • Încălzirea spațiilor pentru fumători

Motive pentru care o pătură electrică este indispensabilă iarna

Primul dintre acestea ar fi că pătura electrică reprezintă cel mai economic mod de a păstra confortul termic optim iarna.

O pătură electrică de calitate superioară este fabricată dintr-un material special care menține căldura în jurul corpului, indiferent de câte grade sunt în camera. Acest fapt te va ajuta să pui mai mulți bani deoparte de la factura de energie. Dacă prețul de achiziție pare piperat, cu timpul îți vei recupera investiția prin costuri mici la facturi.

Pătura electrică nu protejează doar de frig, ci conferă confort și persoanelor cu artrită sciatică, sau dureri de oase și articulații. Aplică produsul pe zona dureroasă și astfel, receptorii de căldură din organism blochează semnalele de durere care sunt transmise creierului tău. Prin urmare, senzația de durere dispare rapid. 

Pătura electrică îmbunătățește circulația sângelui în corp, iar dimineața vei observa că starea de înțepenire și rigiditate a dispărut ca prin minune.

Păturile electrice conservă o temperatură adecvată corpului, lucru care îi permite organismului să treacă prin toate etapele de somn într-un mod natural. Rezultatul? Somn odihnitor pentru zile productive și mai multă energie. 

Încălzirea locuinței cu un radiator electric cu halogen

Dacă vrei să te bucuri de confort termic cât timp privești un film din pat sau fotoliu, atunci un încălzitor cu halogen este alegerea perfectă. Radiatorul nu încălzește aerul din întreaga cameră, precum caloriferele electrice, ci transmit radiații infraroșii către obiectele din jur, care se încălzesc și emană căldură la rândul lor.

Un radiator are o greutate redusă și dimensiuni mici, lucru avantajos la transport.

Cele mai bune modele sunt cele dotate cu funcția automată de oprire pentru siguranță în cazul supra-încălzirii sau a dezechilibrării de pe suportul pe care este așezat. Puterea de încălzire este reglabilă astfel încât poți seta nivelul de temperatură ideal pentru tine.

Radiatoarele sunt recomandate pentru balcoane, terase, bucătării, încăperi mici, garaje, barăci, etc.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!