Există accesoriul perfect pentru bărbați? Iată de ce să alegi un smartwatch

Există accesoriul perfect pentru bărbați? Iată de ce să alegi un smartwatch

Există accesoriul perfect pentru bărbați? Iată de ce să alegi un smartwatch

Știai că și bărbații poartă accesorii? Un smartwatch se poate dovedi un cadou perfect pentru un bărbat și un accesoriu pe care aceștia îl vor purta cu plăcere, indiferent de ținuta pe care o au.

Un smartwatch este un dispozitiv care te face să te simți important

În 2017, nu doar corporațiile și vedetele de la Hollywood aveau nevoie de tehnologie pentru a rămâne conectate. Toata lumea vrea să folosească ușor internetul și funcțiile inteligente. Și Google a intervenit pentru a oferi soluții și celor care au un buget mai mic de investit.

Indiferent dacă vrei să îți setezi alarma pentru dimineață, să afli numărul de calorii din prânzul suspect de delicios sau să obții indicații de orientare spre casă, Asistentul Google îți va răspunde instantaneu la întrebări. 

Îți poți monitoriza mai bine antrenamentele

Când vine vorba despre antrenamente, cu siguranță vrei să știi câte calorii ai ars într-o zi. Cu ajutorul unui smartwatch vei reuși cu siguranță să obții toate informațiile de care ai nevoie.  Ceasul tău inteligent, va fi destul de amabil să te informeze despre numărul de pași, caloriile arse și chiar despre fluctuațiile pulsului în decursul zilei. Cu un Smart Watch T-FIT 210 HB, negru, puls, tensiune, Trevi vei putea afla numeroase informații despre antrenamentele tale și se va conecta la aplicații care îți vor urmări pașii, distanța parcursă și caloriile arse pentru mai multe sporturi și activități. Crezi că muncești destul de mult la sală? Acum vei ști dacă ești pregătit pentru a face mai mult.

Poți folosi muzica de pe telefon

Alergarea este dificilă. Mai ales iarna. Cu toate acestea, muzica bună face sportul mai atractiv chiar și în zilele în care trebuie să alergi pe zăpadă. Frumusețea ceasurilor inteligente este că îți permit să asculți melodiile de pe telefon. Cu căștile bluetooth și ceasul atașat la încheietura mâinii, ai tot ce ai nevoie pentru a alerga dimineața.

Se asortează cu orice ținută

Flexibilitatea aspectului celei mai recente tehnologii de ceasuri înseamnă că asortarea lor la orice ținută este mult mai simplă acum. Multe ceasuri îți permit acum să treci prin mai multe culori și designuri diferite, astfel încât să schimbi aspectul ținutei foarte ușor.

Cele mai bune aplicații din lume au toate versiuni de smartwatch

Uber, Strava, Google Calendar, Nest, Traduceri, Spotify. Toate aplicațiile care pot fi văzute pe ecranul de pornire al smartphone-ului au acum versiuni de ceas inteligent. Toate acestea te ajută să folosești inteligent telefonul – și multe altele – mai ușor decât oricând. Datorită suportului Google vei putea folosi acum ceasul inteligent mult mai ușor și să îl utilizezi la adevăratul său potențial. De asemenea, este foarte important să iei în calcul și faptul că un telefon de bună calitate conectat la un ceas inteligent la fel de calitativ, îți va ușura cu mult viața și te va face rămâi în siguranță chiar și atunci când conduci, pentru că nu vei mai fi nevoit să te uiți tot timpul în telefon.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!