Electrocasnicele care ne ușurează viața

Electrocasnicele care ne ușurează viața
Electrocasnicele care ne ușurează viața
 
Bărbat sau femeie? Care se bucură de o viață mai ușoară? Noi femeile zilnic ne confruntăm cu fel de fel de “probleme”, dar cred că nici bărbații nu o duc mai bine, încercând să întrețină o familie. Fiecare are rolul și provocările lui.

Noile tehnologii sunt menite să ne aducă beneficii în activitatea noastră de zi cu zi. În prezent, poți găsi numeroase electrocasnice cu funcții și tehnologii care mai de care avansate și extrem de utile; poate fi dificil să te decizi care sunt cele de care ai nevoie.


Care sunt cele mai importante electronice din casă?

Cuptorul cu microunde fără îndoială este o unitate incredibilă. Cuptoarele cu microunde nu trebuie să lipsească, mai ales în familiile cu copii sau în familiile în care membrii săi duc o viață extrem de aglomerată. Acestea pot fi utilizate pentru a găti, dezgheța și reîncălzi alimentele și băuturile. Microundele încălzesc și gătesc mâncarea din interior spre exterior, fiind astfel o metodă mai eficientă de gătit decât cele clasice.  Pe lângă eficiența, au și beneficii nutriționale. Prin utilizarea cuptorului cu microunde putem preveni pierderea vitaminelor si a mineralelor importante din produsele alimentare.

Aparatele de gătit cu aburi sunt din ce în ce mai popular deoarece oferă o metodă rapidă, ieftină și sănătoasă pentru prepararea unor alimente. Prin prepararea la aburi nu trebuie sa folosim grăsimi. Aceste aparate sunt și destul de versatile, ele putând găti nu doar legume, ci și carne, paste făinoase, orez sau chiar fructe.

Aspiratorul robot
Imaginează-ți cum e să ai pardoseli veșnic curate?! Dacă nu ai suficient spațiu de stocare pentru un aspirator tradițional, un aspirator inteligent este perfect pentru tine. Pe lângă timpul și energia câstigată aspiratorul robot este mai silențios. Pe piață se găsesc sute de modele care înlocuiesc cu succes aspiratorul clasic dar și mopul. Unele modele folosesc perii rotative pentru a ajunge în colțurile strânse, iar unele includ și alte modalități de curățare, pe lângă caracteristica de aspirare (spălare, sterilizare cu raze ultraviolete etc.). Când iți alegi un model trebuie să ții cont de performanțele acestuia, caracteristicile, designul și garanția oferită de producător.

Grill, sandwich maker, toaster 
Dacă vreamea sau timpul nu ne permite sa ieșim în natură avem obțiunea de a pregăti ceva bun înauntru, în confortul casei, pe un grill electric. Utilizarea unui grătar electric ne  poate oferi o mulțime de avantaje, în comparație cu alte tipuri de grătare. În primul rând și cei de la bloc pot bucura de mancărurile preparate pe grill, fara fum! În al doilea rând este mult mai comod, ocupa puțin loc și este usor de curățat! 
                            
Aparat de cafea
Trezitul de dimineaţă este sinonim cu băutul cafelei. Timpul economisit cu ajutorul electrocasnicelor ne permite să avem puțin timp de noi: momente de răsfăț la o cafea bună! Găsește o metodă comodă de a face o cafea excelentă. Pe piața găsești diferite modele: cu design elegant, funcții inteligente, rezultate profesionale.

Aceste produse vor fi de real ajutor în activitațile tale de zi cu zi.
Sunt recunoscătoare că sunt femeie în vremurile noastre!:)

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!