Cum decorezi casa de Crăciun? Nu uita de ghirlanda luminoasă

Cum decorezi casa de Crăciun? Nu uita de ghirlanda luminoasă

Cum decorezi casa de Crăciun? Nu uita de ghirlanda luminoasă

 

Există multe detalii care fac ca sărbătorile de iarnă să fie cea mai frumoasă perioadă a anului, însă dacă ar fi alegem un singur aspect al acestora, cu certitudine decorațiunile ar ocupa un loc fruntaș. Alegerea ornamentelor de Crăciun, inclusiv a celor pentru brad și pentru restului casei, reprezintă o modalitate excelentă prin care să începi să te cufunzi în spiritul sărbătorilor. Așadar, chiar dacă este punctul central al sărbătorilor, bradul de Crăciun poate fi văzut doar ca începutul festivităților. Adaugă puțină bucurie de sărbători casei tale cu niște ghirlande luminoase, globuri și alte decorațiuni. Cu siguranță ai o mulțime de idei prin care îți poți pune la punct casa așa că iată câteva soluții care s-ar putea să te ajute.

Aprinderea luminițelor de Crăciun în casă

Când vine vorba de decorațiuni de Crăciun, iluminatul are prioritate. De aceea, va trebui să te aprovizionezi cu o varietate de decorațiuni electrice cu tematică de sărbători. De exemplu proiector laser craciun  (interior sau exterior) , sau deasupra mesei din sufragerie, în dormitor sau în fața ferestrelor, poți plasa o ghirlandă luminoasă. Le poți chiar pune în borcane de sticlă colorate sau transparente, în așa fel încât să creeze o atmosferă veselă, demnă de spiritul sărbătorii. Lista de alternative este nesfârșită, așa încât nu există niciun motiv pentru care să te îngrijorezi cu privire la faptul că nu vei avea suficientă imaginație pentru a-ți crea un decor de poveste. Îți poți lua inspirație de oriunde și poți recrea cele mai ingenioase decoruri existente fără prea mult efort. 

Bradul de Crăciun

Când vine vorba de împodobirea unui brad, primul pas este întotdeauna alegerea unuia grozav. Fie că este vorba despre bradul natural, fie despre cel artificial, magazinele vor fi pline cu variante pentru toate preferințele în următoare perioadă, așa că vei putea alege în funcție de propriile dorințe. Pentru a obține un design clasic, sofisticat și atrăgător, poți opta pentru decorarea bradului în doar două culori. Se pare că tot mai multe persoane optează pentru această opțiune și de aceea rețeta succesului îți este asigurată. 

Vei avea nevoie de foarte multe ornamente pentru un pom de Crăciun. Poți selecta cele mai mari și mai speciale globuri, dar la fel de bine poți alege și beteala, luminile și stelele. Totodată, poți împodobi pomul cu ornamente făcute de copiii tăi, astfel vor învăța ceva nou și în același timp vor fi captivați într-o activitate productivă.

Decorațiuni pentru ferestre

Când decorezi exteriorul casei, nu uita de ferestre. Poți agăța ghirlande luminoase, instalații, beteală sau chiar globuri. De asemenea, poți face câțiva fulgi sau oameni de zăpadă din polistiren pe care să îi plasezi peste tot. Dacă iarna este încă departe și ai parte de un Crăciun fără zăpadă, poți oricând să stropești ferestrele cu un spray special pentru a crea efectul de îngheț. Poți adăuga felinare pe scări sau figurine specifice sărbătorilor, care nu vor face decât să îți aducă mai aproape atmosfera de sărbători. Cei mici se vor bucura cel mai mult de toate aceste artificii de decor, așa că oferă-le posibilitatea unui Crăciun magic la ei acasă.

Proiector laser de craciun

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!